Site logo
Kategorija
Opis

Otvoren je 7. aprila 2011. godine u prelepom Novom Sadu, a zatim je svoja vrata otvorio i na prelepim padinama Kopaonika 1. decembra 2013. godine. Naša misija je bila jednostavna, ali duboka - želeli smo da svim posetiocima pružimo priliku da dožive čarobnu atmosferu viteškog vremena i osete duh legendarnog kralja Artura.

U srcu naše ponude nalazi se čarobni Camelot pivski asortiman, koji uključuje svetlo, crveno i tamno pivo. Ono što čini Camelot pivo posebnim je njegova autentičnost - ono je napravljeno isključivo od najfinijeg ječmenog slada, bez dodataka drugih nesladovanih sirovina. Ovo pivo nije podvrgnuto filtraciji, pa su svi bitni sastojci sačuvani kako bi vam pružili autentičan ukus i aromu.

Uz Camelot pivo, nudimo vam izvanrednu vitešku selekciju domaće hrane, koja će vaša čula oduševiti i obogatiti vaše iskustvo. Bilo da ste u potrazi za mestom za proslavu, ručak sa prijateljima ili želite da uživate u kvalitetnom keteringu, mi smo tu da vam pružimo najbolje.

Nudimo i usluge dostave, tako da Camelot magija može stići direktno do vas. Naša ekipa je spremna da organizuje različite vrste proslava i ručkova kako biste mogli da podelite čarobne trenutke sa svojim najbližima.

Ali to nije sve! Uz ponosnu pivsku tradiciju, vlasnici su odlučili da započnu sopstvenu proizvodnju piva u okolini Novog Sada. Ovo posebno pivo možete probati samo kod nas, što čini našu gastro pub ponudu jedinstvenom.

Camelot pivo je ne samo ukusno, već i korisno. Osim što se pravi bez dodataka drugih sirovina, pa je tako eliminisana potencijalna glavobolja nakon uživanja, takođe je preporučljivo i trudnicama zbog obogaćenog sadržaja vitamina B. Svaka čaša Camelot "Domaćeg piva" sadrži pažljivo balansiranu količinu zaostalog, neprevrelog ekstrakta i tragova kvasca, sa blagom istaknutom gorčinom. Nakon dugog odležavanja, postiže se stabilizacija ukusa, a pivo se obogaćuje sa CO2, što doprinosi harmonizaciji arome.

Camelot pivo ima i karakterističnu finu reskost i stvara obilnu sitnozrnu penu, poznatu kao "kragna", koja je jedno od prvih merila kvaliteta piva. Dobra pena je siguran znak da je naše pivo spravljeno od najkvalitetnijih i svežih sirovina. Ako volite pivo sa bogatim ukusom, obogaćenim vitaminima, mineralima i šećerima, Camelot pivo će vas oduševiti.

Sponzorisano
Sponzorisano
Zatvoreno
Otvoreno danas: 08:00 - 23:00
 • Ponedeljak

  08:00 - 23:00

 • Utorak

  08:00 - 23:00

 • Srijeda

  08:00 - 23:00

 • Četvrtak

  08:00 - 23:00

 • Petak

  08:00 - 23:00

 • Subota

  08:00 - 00:00

 • Nedelja

  09:00 - 00:00

 • 3. oktobar 2023. 05:32 lokalno vrijeme

Lokacija
Posjetite nas na društvenim mrežama
Spnzorisano
 • Nema još komentara.
 • Dodajte recenziju