Site logo

Restorani u gradu Novi Sad

Pogledajte sve restorane u gradu Novi Sad

Izaberite direktno grad ili koristite naprednu pretragu ispod.

Novi Sad je poznat po svojim restoranima i kafićima koji nude raznoliku hranu, od tradicionalnih srpskih jela do svjetskih kulinarskih delicija. Restorani u Novom Sadu često služe autentična srpska jela kao što su ćevapi, sarma, punjene paprike, pljeskavice i roštilj. Posjetitelji mogu doživjeti bogatstvo okusa i mirisa tradicionalne srpske kuhinje.

Zahvaljujući blizini Dunava, mnogi restorani u Novom Sadu specijaliziraju se za riblje specijalitete. Riba se često priprema na roštilju ili u različitim umacima i često je poslužuje uz sveže povrće.

Grad također nudi širok spektar međunarodnih kulinarskih iskustava, uključujući italijanske, kineske, japanske, meksičke i druge kuhinje. Bilo da ste ljubitelj tjestenine, sushi-a ili začinjene meksičke hrane, sigurno ćete pronaći restoran koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Novi Sad i okolna regija Vojvodina poznati su po vinogradima i proizvodnji vina. Stoga ne čudi da ćete u mnogim restoranima pronaći bogate vinske karte s odličnim lokalnim vinima koja se savršeno slažu s jelima.

Restorani u Novom Sadu često imaju predivan ambijent. Neke od njih se nalaze uz obalu Dunava ili u povijesnim zgradama, pružajući jedinstveno iskustvo.

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Vrati se na filtere

Istraži podkategorije

Pronašli smo 1 mjesto Pronašli smo {{ showing }} od {{ foundPosts }} mjesta