Site logo
Opis

Restoran Savčić se nalazi u Beogradu. Ovaj restoran poseduje unikatno iskustvo i autentičnost u gastronomskoj industriji. Svaki proizvod je napravljen ručno na tradicionalan način bez aditiva ili drugih primesa, a meso prođe nekoliko faza pre proizvodnje.

Svaki proizvod je napravljen ručno na tradicionalan način i ne sadrži aditive niti bilo koje druge primese.

Aleksandar Savčić, vlasnik i naš glavni majstor, znanje i veštinu doneo je iz Sarajeva gde je vredno učio i usavršavao ovaj zanat od najčuvenijeg ćevabdžije sa Baščaršije. Naši proizvodi su autentični i u potpunosti u Beograd donose duh Sarajeva, baš kao u ćevabdžinici Ferhatović odakle potiče naša priča!

Svaki proizvod je napravljen ručno na tradicionalan način i ne sadrži aditive niti bilo koje druge primese.

Ćevabdžinica Savčić garantuje kvalitet! Sve funkcioniše po najvišim standardima HCCP-a. U proizvodnji meso prođe nekoliko faza, svi proizvodi su pravljeni sa puno pažnje, ljubavi i brižljivo biranim sastojcima.

Kajmak koji mi koristimo potiče iz sela Pranjani, sa prostora koji je poznat po kajmaku. Pravi se na tradicionalan način i zajedno sa našim proizvodima daje eksploziju ukusa.

Naš ambijent čini topao miris drveta koji upotpunjuje vrlo gostoprimljivo i ljubazno osoblje. Za sve one koji misle da sreću čine sitna zadovoljstva i mnogo prijatno provedenog vremena, ćevabdžinica Savčić je tu da postane nezaobilazni deo dana.

Ova zvezda na beogradskoj gastronomskoj sceni, ušuškana je u dva najlepša dela grada.

Nalazimo se u samom srcu Beograda, na Vračaru u ulici Kralja Milutina 31 i na Dorćolu u ulici Strahinjića Bana 52.

Ćevabdžinica Savčić postoji da biste udovoljili svojoj strasti i uživali u pravim sarajevskim specijalitetima!

Ćevapi su pravljeni po originalnoj Sarajevskoj recepturi sa 30% teletine i 70% junetine. Ćevapi ne sadrže aditive i konzervanse i 100% su bez glutena.

Pljeskavica je po sastavu mesa ista kao ćevapi sa 30% teletine i 70% junetine, ali skroz drugačijeg ukusa zbog specifičnog načina pripreme. Ona sadži pažljivo birane začine i određeni procenat crnog luka. Pljeskavica ne sadrži aditive i konzervanse i 100% su bez glutena.

Tradicionalne Sarajevske kobasice od 100% telećeg mesa sa pažljivo biranim začinima koje ih čine jako nežnim. Sudžukice ne sadrže aditive i konzervanse i 100% su bez glutena.

Teleća džigerica je naš slani delikates. Mi je spremamo sa puno pažnje i prava je privilegija imati je na meniju!

Ribaj stek ejdž je odrezak oko rebara. Nalazi se između šestog i dvanaestog rebra i poznat je kao omiljeni stek među poznavaocima mesa zbog svoje sočnosti. Suvim zrenjem od 30-45 dana dolazi do dehidratacije mesa i pojačanom radu prirodno prisutnih enzima koji daju ukus i teksturu mesa.

Teleći file je teleći biftek. Da bi pored njegove savršene strukture učinili ga još ukusnijim napravili smo specijalnu marinadu u kojoj leži 24 sata i onda postaje naš premium proizvod.

Teleći kotlet je teleća kremenadla. Specifičan način obrade kotleta i sastojci koji se nalaze u pacu čine naš kotlet drugačijim od drugih.

Naš burger je kombinacija pažljivo biranog junećeg i telećeg mesa sa dodacima malih tajni i velike ljubavi našeg majstora Aleksandra Savčića.

Kolač koji mnoge zemlje svojataju, učinio je da mi od svakoga uzmemo samo najbolje i napravimo eksploziju ukusa. Kolač čine specijalno brašno, tri vrste mleka i specijalni karamel sos.

Baklava je tradicionalna bosanska poslastica pravljena od ručno razvijanih kora slaganih na puteru sa sitno seckanim orasima i prelivena specijalnom agdom.

Tufahije su stari bosanski dezert sačinjen od domaćih jabuka i sitno iseckanih oraha zaslađenih specijalnom agdom.

Video
Sponzorisano
Sponzorisano
Otvoreno
Otvoreno danas: 09:00 - 23:00 Prikaži sedmično radno vrijeme
 • Ponedeljak

  09:00 - 23:00

 • Utorak

  09:00 - 23:00

 • Srijeda

  09:00 - 23:00

 • Četvrtak

  09:00 - 23:00

 • Petak

  09:00 - 23:00

 • Subota

  09:00 - 23:00

 • Nedelja

  12:00 - 21:00

 • 19. april 2024. 17:17 lokalno vrijeme

Lokacija
Posjetite nas na društvenim mrežama
Spnzorisano
 • Nema još komentara.
 • Dodajte recenziju

  Preporučujemo vam da posjetite i ova mjesta