Kategorija
Opis

Treće izdanje Pecka Outdoor festivala će se održati od 09.07 do 10.07.2022. godine.

Aktivnosti pješačenja, penjanja, vožnja biciklima, zabava za djecu, pregršt sadržaja, radionica, predstava, muzike....

Pecka Outdoor Festival je dvodnevni festival aktivnog boravka u prirodi, osmišljen s ciljem popularizacije naših sela i brojnih mogućnosti koje seoska područja nude za aktivan odmor.

Kao sportsko-rekreativni i zabavno-edukativni događaj, Festival učesnicima nudi različite aktivnosti: pješačenje, biciklizam, penjanje na stijenama, rafting, posmatranje ptica, te aktivnosti prilagođene djeci, zabavni i muzički program, sajamski program posvećen outdoor opremi i destinacijama, te šareni market na kojem se predstavljaju domaći proizvodi, a sve zajedno u duhu sticanja zdravih životnih navika.

Pecka Outdoor Festival je događaj namijenjen porodicama, rekreativcima, sportistima i mladim ljudima koji su u potrazi za mjestom za aktivni odmor.

I drugim festivalskim izdanjem garantujemo dobar provod, mnogo aktivnosti na otvorenom i izazova, dobre energije, osmijeha i zadovoljstva najmlađih.

Pecka Outdoor Festival će posjetiocima pružiti izuzetnu priliku za istraživanje, druženje, zabavu i avanturu na otvorenom, kao i mogućnost da uživaju u jedinstvenoj ponudi sportskih i avanturističkih klubova iz okruženja. Ljubiteljima brdskog biciklizma Festival će pružiti šansu da dva dana na biciklima istražuju pitoma ruralna područja vozeći se kroz različita sela na području opština Mrkonjić Grad i Šipovo dok će rafteri imati jedinstvenu priliku da se među prvima spuštaju netaknutim kanjonima rijeke Sane sve do Ribnika.

Festival je prilika da i druge uvjerimo u lakoću i potrebu suživota sa prirodom, brojne mogućnosti i prednosti koje takav život nudi, u ljepote prirode ovog kraja i otvorenost ljudi koji su dio velike porodice Visitor centra Pecka!

Datum održavanja
Sponzorisano
Sponzorisano
Lokacija
  • Unnamed Road, Gornja Pecka 70267, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
Sponzorisano
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju