Site logo
Kategorija
Opis

Sedmu godinu za redom i sa najvećim planovima do sada, Moto Fest Banjaluka vas zove na neponovljivo festivalsko iskustvo 30. maja, 31. maja i 1. juna na dobro poznatoj lokaciji - tvrđava Kastel. Tri dana najboljeg rock’n’rolla, dnevnih svirki, motora, adrenalina i vatrene atmosfere!

Ulaz za bajkere je slobodan!

Vrata Kastela za koncertni program otvaraju se u 19:00 časova.

Uz Ducati, Yamaha i druge svjetske moto brendove koji će se predstaviti na moto sajmu, čeka vas mnoštvo zanimljivog vintage-a i moto opreme. Ove godine u još većem formatu i lokaciji za potpun doživljaj najboljeg od svjetske moto kulture!

Ne propustite priliku da doživite eksploziju adrenalina, brzine i snage četverotočkaša na nezaboravnoj Quad week avanturi! Prvi put u BiH i Jugoistočnoj Evropi održaće se trka Quad vozila na uređenim stazama uz učešće oko 300 quad timova iz više od 10 evropskih.

Dobrodošli u Banjaluku, grad zabave, mladosti i najljepših žena na svijetu! Moto Fest vas poziva da istražite sva nezaboravna iskustva koja nudi Banjaluka, ali i cijela regija čiji su prirodni, kulturni, istorijski i drugi biseri na manje od 100km od Moto Festa. Iskombinujte najbolji provod sa vama najdražim užicima!

Banja Luka se nalazi na magistralnom putu M16 sa međunarodnom oznakom E661 koji ujedno predstavlja i najvažniju tranzitnu drumsku saobraćajnicu u ovoj regiji. Ovaj putni pravac spaja srednju i istočnu Evropu sa Jadranskim primorjem, kojeg su u svrhe povezivanja Dalmacije i Panonije koristili i stari Rimljani. Banjaluka je raskršće regionalnih puteva pravca istok-zapad kao i jugoistok i jugozapad koji spajaju Grad sa Prijedorom, Dobojem, Derventom, Teslićem, Ključom i drugim mjestima. Pored toga, cijela regija ispresjecana je sa asfaltnim saobraćajnicama lokalnog značaja.

Video snimak
Sponzorisano
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju

    Preporučujemo vam da posjetite i ova mjesta