Site logo
Kategorija
Opis

Internacionalni vinski i gastronomski festival pod nazivom Vinosaur 2023 održače se 11. do 12. oktobra u predivnom turističko-ugostiteljskom kompleksu Stara Ada-ostrvo u Banjaluci.

Očekujte da će festival biti otvoren za posjetioce oba dana, u periodu od 15 do 21 časova, pružajući vam priliku da uživate u jedinstvenom iskustvu sajma vina.

Kao što je već postala tradicija, gastronomski segment festivala će vas oduševiti najboljim delicijama, koje će ponuditi dvadesetak renomiranih izlagača. Ovo je prava prilika da istražite široku paletu ukusa i uživate u kulinarskim čarolijama koje su pažljivo pripremljene za vas.

Ovaj prestižni događaj, Vinosaur 2023, ponosno se nalazi u Kalendaru turističkih manifestacija grada Banja Luka za 2023. godinu, čime potvrđuje svoj značaj kao jedan od najvažnijih kulturnih i gastronomskih događaja u regionu.

Manifestaciju o vinu organizira Frutela Group Banja Luka, istaknuti lider u distribuciji premium alkoholnih i bezalkoholnih pića na tržištu Bosne i Hercegovine. Njihovo predanost kvalitetu i strast prema vinskoj i gastronomskoj umjetnosti jamče da će Vinosaur biti nezaboravno iskustvo za sve posjetioce.

Video snimak
Sponzorisano
Sponzorisano
Datum održavanja
Lokacija
  • Вељка Млађеновића bb, Бања Лука 78000, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju

    Preporučujemo vam da posjetite i ova mjesta