Site logo
Kategorija
Opis

Nektar Fresh Wave Festival je najveći festival elektronske muzike u Bosni i Hercegovini. Festival se održava na tvrđavi Kastel u Banja Luci koja se nalazi u srcu balkanske regije. Ove godine je Festival otvoren i za druge muzičke žanrove. Prethodnih sedam godina smo ugostili mnoge DJ-eve, a sada osjećamo da smo spremni i za velike bendove. Festival je koncipiran tako da imamo poznate izvođače kao i one koji su na početku svojih muzičkih karijera.

Naša vizija je da postanemo jedan od najboljih festivala u balkanskoj regiji. Naša misija je predstaviti najbolje muzičke grupe i DJ-eve fanovima Fresh Wave Festivala ali pružiti priliku i muzičarima koji su na početku svojih karijera. Ovo je nešto po čemu smo jedinstveni i ono po čemu se razlikujemo od ostalih komercijalnih festivala.

Na tri festivalske bine - MAIN, ENERGY i MASSIVE - publici su se do sada predstavili neki od najpoželjnijih izvođača elektronske ali i hip hop muzike iz svijeta i regiona, uključujući sljedeća: Boris Brejcha, Dubfire, Roger Sanchez, Mark Knight, David Morales, James Zabiela, Prok & Fitch, Cristian Varela, Jon Rundel, Uto Karem, Freemasons, Marshall Jefferson, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Joma Maja, Nebs Jack, DJ Woodie, Bvana, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Kandžija i Gole žene, Brutal Protest i mnogi drugi.

FW10 okupiće od 11. do 13. avgusta na mističnoj i jedinstvenoj banjalučkoj tvrđavi Kastel najtraženija regionalna muzička imena, a listi potvrđenih izvođača pridružuju se: Adam Beyer, Sama Abdulhadi, Technasia, Buč Kesidi, SENIDAH, Vojko V. Kukus, Z++, Mladen Tomic, Nebs Jack, Coeus, Sinisa Tamamovic, After Affair i Woodie!

Live bina jubilarnog Fresh Wave Festivala biće poprište izliva nevjerovatne energije jer će ugostiti neka od najtraženijih regionalnih muzičkih imena: Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Z++, Vojko V. i to je tek spisak prve faze potvrđenih izvođača predstojećeg, jubilarnog Fresh Wave-a! 

Sponzorisano
Sponzorisano
Lokacija
  • tvrđava Kastel, Banja Luka 78000, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju