Kategorija
Opis

BIH Color Festival je nastao kao odgovor svakodnevnici. Koncept festivala se zasniva na bacanju boja u prahu na svaki okrugli sat. Trudimo se iz godine u godinu biti kreativniji i inovativniji, unapređujući dnevne sadržaje, kao i samu produkciju događaja.

Naš događaj je posjećeniji iz godine u godinu, a ove godine možemo očekivati i najezdu ljudi iz inostranstva budući da nam stalno šalju poruke i interesuju se za događaj.

Sve je to zahvaljujući ljudima koji su od samog početka uz nas i vjeruju da možemo jednog dana biti jedan od najvećih festivala u regionu.

Šesti regionalni festival u boji - BiH Color Festival održaće se 29. i 30. jula na poligonu za obuku vozača u Brčkom.

Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetne muzike, te odlične avanture i zabave.

Novi segment na festivalu su live izvođači iz hip hop, trap i pop kulture koji će upotpuniti dnevni program na festivalu kao nikad do sad.

Prisutne partijanere i ove godine očekuje nesvakidašnji izgled bina, kao i više od 40.000 vrećica boje, koje će upotpuniti zabavu i uživanje u festivalu. Organizatori festivala trenutno pripremaju kvalitetan line-up, te se prve informacije o izvođačima očekuju uskoro.

Početak prodaje ulaznica kreće 04. aprila. Za najvjernije posjetioce, kao i u prethodnom periodu smo spremili early bird karte. Cijena ulaznice za oba dana je 20 KM za prvih 500 karata, a nakon toga cijena će rasti.

Ulaznice se mogu kupiti na kupikartu.ba.

Datum održavanja
Sponzorisano
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju