Site logo
Opis

Uz velike zvijezde, sjajne koncerte, dobru energiju, odličnu organizaciju i niz vrlo zanimljivih pratećih sadržaja tokom svih pet festivalskih dana, želimo poslati pozitivne poruke iz Banjaluke kao mjesta dobrih susreta.

Rok velikani, grupa Bajaga i Instruktori otvoriće festival 6. jula koncertom za rok grupu, orkestar i hor.

Priča i san pod jastucima, vino i dim u poljupcima su tamo gdje “Vrbas” ljubi nebo.Tvrđava Kastel ispričaće “Dnevnik jedne ljubavi”, o dami koja se usudila biti drugačija. Sa svojom jedinstvenom pojavom, autentičnim glasom i modnim identitetom, te karijerom dužom od 40 godina postala je vanvremenska. Kako Josipa Lisac kaže: “Život se sastoji od trenutaka”, a naš vječni trenutak je 7. jul-a.

Ime sa svjetske muzičke scene i jedna od najpriznatijih umjetnica donosi nam dašak romantične španske kulture na čudesnoj Tvrđavi Kastel 8. jul-a. Ona je dobitnica Gremija za životno djelo, francuskog Ordena umjetnosti i književnosti, prestižne nagrade Goja, kao i ključeva gradova Pariza i Madrida. Prepoznatljiva je po čuvenoj muzici iz filmova Pedra Almodovara, prije svega numerama “Piensa En Mi” i “Un Ano de Amor” iz kultnog filma “Visoke potpetice”, a nama posebno po temi “Madrugadas”, iz kultnog filma “Montevideo, vidimo se”. Neponovljiva Luz Casal.

“Zvijezda što nam leži kraj srca” i simfonijska čarolija očekuju vas na glamuroznom koncertu 9. jula.
Najpoznatiji hitovi biće premijerno izvedeni u novom i jedinstvenom ruhu, sa preko pedeset muzičara na sceni.
Zdravko Colic @ Symphonic, crveni tepih, koncertna dvorana na otvorenom, vrhunska produkcija i pjesme koje znamo napamet donijeće najljepšu emociju ovog ljeta.

Takođe, atraktivna festivalska lokacija, velika scena tvrđave Kastel, za potrebe festivala biće posebno prilagođena. Za ovu prilliku pripremamo sjedeću platformu sa kojom će Kastel zablistati u novom sjaju i na taj način ćemo publici ponuditi novo iskustvo koncerata na otvorenom.

Pridružite nam se od 06. do 09. jula 2022. i uživajte u Banja Luka Festu!

Sponzorisano
Sponzorisano
Lokacija
  • Његошева 2a, Бања Лука 78000, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
Sponzorisano
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju