Site logo
Opis

U novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, dok nas prvog dana nove 2024. godine, za popularnu reprizu, očekuje veliki koncert Lepe Brene.

Banja Luka se uveliko priprema za doček nove, 2024. godine kada će sve sugrađane i mnogoborjne turiste zabavljati dvije regionalne muzičke zvijezde, Željko Samardžić i Lepa Brena na platou ispred nove sportske arene pored Parka „Mladen Stojanović“.

Takođe, pored navedenih izvođača, u dijelu muzičkog programa, plan je da budu angažovani i umjetnici i izvođači iz Banje Luke, a sve kako bi se podržala i promovisala i domaća muzička scena.

Upravo namjera Grada kao organizatora i jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva.

Podsjećamo, pored obilježavanja Nove godine očekuju nas i sve one tradicionalne aktivnosti, poput dočeka Dječije nove godine, Nove godine u Domu omladine, proslava Badnje večeri i slično, a mnoštvo zanimljivog sadržaja i manifestacija biće upriličeno i u okviru „Zimzobala“, koji će se održavati u Parku „Petar Kočić“, te u „Zimzoparku“, koji će biti u Parku „Mladen Stojanović“.

Svi detalji i najave događaja u sklopu novogodišnjih manifestacija i „Banjalučke zime“ biće objavljeni blagovremeno na sajtu Grada.

Sponzorisano
Sponzorisano
Datum održavanja
Lokacija
  • Dr. Mladena Stojanovića 10, Banja Luka 78000, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju

    Preporučujemo vam da posjetite i ova mjesta