Site logo
Kategorija
Opis

Najiskrenija želja koju vam možemo uputiti je da vam godina koja dolazi bude bolja od prethodne!

Naš doprinos ovoj želji je da vam obezbijedimo najbolji mogući početak – sa dočekom koji će biti jednako spektakularan kao i prošli, kada je 1300 srećnih ljudi odbrojavalo do otkucaja sata u ponoć uz Aleksandru Prijović!

Zato vam kao najbolji uvod u 2024. godinu donosimo proslavu uz najveću zvijezdu na estradnoj sceni Balkana – Acu Pejovića! Ovogodišnji doček Nove godine u Banjaluci će nadmašiti sva očekivanja i još jednom je pretvoriti u epicentar najuzbudljivijeg novogodišnjeg provoda u regionu!

Naša posvećenost vašem zadovoljstvu se ogleda u svakom detalju i zato i ove godine ulažemo maksimalan trud da savršenstvo učinimo još boljim – jer vjerujemo da nema kraja putovanju ka vrhunskom doživljaju!

Kako bi ambijent za doček i reprizu Nove godine bio u skladu sa veličinom estradnih imena koja nastupaju, odlučili smo se posvetiti samo najvišim standardima u opremi, zvučnim i vizualnim efektima, dekoraciji i svim sitnicama koje će stvoriti magiju večeri.

Arena „Centar“ kao prostor dočeka i reprize nije jedino čemu posvećujemo ogromnu pažnju. Kako bi gostima koji će odsjedati u Banjaluci omogućili da grad iskuse na najbolji način, rezervisali smo mjesta u hotelima na najvišem nivou – za maksimalan komfor, nesvakidašnji doživljaj i neponovljivo iskustvo!

Uz više od tri sata neprekidnog nastupa Ace Pejovića, pripremite se za dodatnu dozu magije jer ćete takođe uživati u izvanrednom performansu poznatog novosadskog pjevača Save Vukovića, zajedno s pjevačicom i bendom. Ovo znači da vas čeka ukupno 8 sati cjelonoćnog muzičkog programa koji će vas provesti kroz nezaboravnu noć!

Sve informacije, rezervacije i kupovina karata na brojeve telefona:

Video snimak
Sponzorisano
Sponzorisano
Datum održavanja
Lokacija
  • Јеврејска 36, Бања Лука 78000, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju

    Preporučujemo vam da posjetite i ova mjesta