Kategorija
Opis

klickER je igraonica za odrasle i one koji se osjećaju dovoljno zrelo da mogu da budu zaključani u prostoriji iz koje pokušavaju da pronađu izlaz u ograničenom vremenu ni iz kakvog posebnog razloga osim da se – zabave.

klickER igre su igre bijega iz prostorije – escape room, nastale u želji mudrih ljudi da istoimenu video igricu presele u stvarni svijet. I tu se stvarnost otprilike završava i počinje mašta u koju ćete biti zarobljeni dok ne pronađete smjernice, ne odgonetnete zagonetke, ne riješite misteriju i ne pobjegnete nazad u stvarni svijet. Biće tu malo panike dok sat otkucava, možda će biti potrebno malo pomoći voditelja igre i vjerovatno će biti dosta smijeha. Ubrzo nakon izlaska shvatićete da ste završili vrlo ozbiljan zadatak, da se dugo ni vi ni vaše društvo niste tako gledali, slušali, zapažali, promišljali, da ste rijetko kad bili tako brzi, kreativni, organizovani. Da ste rijetko kad bili tako – stvarni.

A družili ste se sa svojim stvarnim prijateljima – ne s onim s kojim ste najviše u kontaktu preko društvenih mreža. I stvarno ste bili zaključani. I stvarno ste uspjeli da se oslobodite. I tako biste i da su vas stvarno oteli vanzemaljci, da vas je stvarno vještica zaključala na posljednjem spratu svog beskonačno visokog dvorca, da spasavate svijet od virusa koji ljudsku vrstu pretvara u zombije. Jer ste koristili najmoćnije što imate – svoj mozak.

Dolazak u klickER je izlazak za one koji izlaze da bi se zabavili, da bi se družili sa svojim (stvarnim) prijateljima. Escape room je za one koji koriste sva čula – koji gledaju i vide, slušaju i čuju, dodiruju i osjete, mirišu i namirišu, vole okuse i imaju ukusa. Escape room nije za one koji izlaze da bi slušali razgovore za drugim stolom, za one koji izlaze samo da bi gledali i bili viđeni. Escape room je igra za ljude koji vole da se zabavljaju rješavanjem zadataka, napredovanjem. Escape room je igra za ljude koji misle da vole da pobjeđuju druge, ali uvijek pronađu način da se takmiče sami sa sobom.

Escape room je igra i za djecu – za djecu onih odraslih koji se igraju sa svojim klincima i koji svoju djecu podučavaju u astmosferi rješavanja problema, ne pamćenja nečijih ranije utvrđenih rješenja.

Ako se pronalazite među onim koji bi mogli da spase čovječanstvo od vještačke inteligencije i želite da se stvarno dobro zabavite, ugasite tv i računar, pozovite prijatelje, izađite napolje, ostavite telefon na neko vrijeme, zaronite u svijet nestvarnog i rješavajte stvarne zadatke. Koristite mozak da gledate, slušate, dodirujete, da odgonetnete zagonetke, ispunite misiju. Koristite mozak da uživate s prijateljima, da se zabavite, da se još bolje upoznate i zbližite, da imate novu temu za prepričavanje, da u memoriju svog mozga dodate novu lijepu uspomenu.

Sponzorisano
Sponzorisano
Sponzorisano
Zatvoreno
Otvoreno danas: 09:00 - 23:00
 • Ponedeljak

  09:00 - 23:00

 • Utorak

  09:00 - 23:00

 • Srijeda

  09:00 - 23:00

 • Četvrtak

  09:00 - 23:00

 • Petak

  09:00 - 23:00

 • Subota

  09:00 - 23:00

 • Nedelja

  09:00 - 23:00

 • 14. avgusta 2022. 02:32 lokalno vrijeme

Napomena

Prikazano je radno vrijeme prije pandemije uzrokovanom virusom COVID-19.

U svakoj državi važe različita radna vremena shodno epidemiološkoj situaciji te zemlje. Prije posjete obavezno se informišite o epidemiološkoj situaciji i trenutnom radnom vremenu.

Lokacija
 • Браће Мажар и мајке Марије 27e, Бања Лука 78000, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
Sponzorisano
 • Nema još komentara.
 • Dodajte recenziju