Opis

Izletište Balkis smješteno je u atraktivnom prirodnom ambijentu na obroncima Kozare, 10 minuta vožnje od Laktaša, samo 2km od autoputa Gradiška-Banja Luka na izlazu Aleksandrovac.

U ponudi ima otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, dječije igralište, te različite sportske terene za fudbal, tenis, odbojku i basket.

U sastavu izletišta nalazi se i lijepo uređen restoran, sala za sastanke, perionica veša, obezbijeđen parking, te mjesta za kampere sa priključkom za struju, vodu i kanalizaciju.

Smještajni kapaciteti sa ukupno 28 kreveta, nalaze se u moderno opremljenim bungalovima izgrađenim u etno stilu. Sve sobe su klimatizovane sa vlastitim kupatilima, televizorom i besplatnim pristupom internetu, a neke su opremljene i sa hidromasažnim kadama i saunom.

U sastavu izletišta nalazi se uređeno jezero sa stazama za šetnju, pedalinama i mogućnošću sportskog ribolova.

Etno selo „BALKIS“ je osnovano 2014. godine kao reprezentativno mesto za odmor, rekreaciju i relaksaciju od svakodnevnog posla i stresa kojem je savremeni čovek izložen. Dolazite li privatno ili poslovno, željni odmora i mira, izletište Balkis Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Nalazi se u srcu prirode, na obroncima Kozare gdje je jako bogato lovište, udaljeno na samo 2km od autoputa Gradiška-Banja Luka, na izlazu Aleksandrovac, u mjestu Romanovci. A kako nam je tehnika pružila velika olakšanja u životu evo i koordinata na Google maps 44°57’18.4″N 17°15’43.0″E pa neka Vas auto vodi.

Bungalovi su izgradjeni u etno stilu, a imaju sve što je potrebno savremenom čovjeku.

Prostran plato sa drvenim ležaljkama i trščanim sucobranima, osvežavajuća pića i predivan pogled na samo izletište „BALKIS“, učiniće Vaš boravak na našem bazenu prijatnim. Bazen sa džakuzijem je namenjen rekreaciji i pre svega opuštanju i sigurnom boravku gosta.

Sportski tereni za fudbal, odbojku, basket i stoni tenis pomoći će Vašoj fizičkoj aktivnosti.

Nismo zaboravili ni najmlađe, dječje igrallište će njihov odmor učiniti zanimljivim, a i tate i mame će imati slobodno vrijeme za sebe.

Sponzorisano
Sponzorisano
Otvoreno
Otvoreno 24h danas
 • Ponedeljak

  Otvoreno 24h

 • Utorak

  Otvoreno 24h

 • Srijeda

  Otvoreno 24h

 • Četvrtak

  Otvoreno 24h

 • Petak

  Otvoreno 24h

 • Subota

  Otvoreno 24h

 • Nedelja

  Otvoreno 24h

 • 10. avgusta 2022. 16:17 lokalno vrijeme

Napomena

Prikazano je radno vrijeme prije pandemije uzrokovanom virusom COVID-19.

U svakoj državi važe različita radna vremena shodno epidemiološkoj situaciji te zemlje. Prije posjete obavezno se informišite o epidemiološkoj situaciji i trenutnom radnom vremenu.

Lokacija
Posjetite nas na društvenim mrežama
Sponzorisano
 • Nema još komentara.
 • Dodajte recenziju