Site logo
Kategorija
Opis

Weekend Media Festival je godišnji događaj koji se tradicionalno održava u Rovinju, Hrvatska. Ovaj festival je jedan od najvećih i najznačajnijih medijskih i komunikacijskih događaja u regiji.

Festival obično traje nekoliko dana, obično tokom vikenda, u rujnu svake godine. Ovo vrijeme je odabrano kako bi privuklo veliki broj stručnjaka iz medijske industrije, marketinga i komunikacija.

Weekend Media Festival 2023 se održava od 21.09. do 24.09.2023. godine u Rovinju, Hrvatska. 

Weekend Media Festival okuplja stručnjake iz različitih oblasti, uključujući novinarstvo, marketing, oglašavanje, digitalne medije, tehnologiju i druge srodne oblasti. Festival nudi raznovrsne panele, predavanja, radionice i diskusije o aktuelnim temama i trendovima u medijima i komunikacijama.

Festival je poznat po impresivnom spisku govornika koji uključuje uticajne ličnosti iz svijeta medija, marketinga i komunikacija. Među govornicima su se često pojavljivali lideri iz globalnih medijskih kompanija, marketinški stručnjaci, novinari, i druge poznate ličnosti.

Weekend Media Festival također pruža izvanredne prilike za networking i povezivanje sa stručnjacima iz industrije. Posetioci mogu razmjenjivati iskustva i stvarati kontakte koji su korisni za njihovu karijeru.

Festival nudi različite sadržaje, uključujući prezentacije, panele, radionice, diskusije, zabavu i mnoge druge aktivnosti. To ga čini zanimljivim događajem kako za stručnjake iz industrije, tako i za studente i sve one koji su zainteresirani za medijske i komunikacijske teme.

Ovaj festival se održavanja u gradu Rovinj, koji je predivan gradić na obali Jadranskog mora, te pruža idiličnu pozadinu za festival. Posetioci mogu uživati u atraktivnom okruženju tokom događaja.

Weekend Media Festival često ima podršku različitih kompanija i medijskih kuća koje doprinose uspehu događaja.

Weekend Media Festival je postao važan događaj za sve one koji se bave medijima, marketingom i komunikacijama u regiji i šire. Kroz godine je privukao brojne stručnjake i doprineo razmeni ideja i iskustava u ovim oblastima. Važno je napomenuti da se informacije o festivalu mogu mijenjati iz godine u godinu, pa je preporučljivo provjeriti najnovije informacije na zvaničnoj web stranici festivala ili drugim relevantnim izvorima ako planirate da prisustvujete ili saznate više o događaju.

Video snimak
Sponzorisano
Sponzorisano
Datum održavanja
Lokacija
Posjetite nas na društvenim mrežama
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju

    Preporučujemo vam da posjetite i ova mjesta