Opis

Smještena u sjeveroistočnom dijelu Republike Srpske, BiH, Javna ustanova Banja "Dvorovi" se nalazi između rijeka Save i Drine, na nadmorskoj visini od 93m i puteva koji preko Rače i Pavlović mosta iz Srbije vode za Bijeljinu, a dalje za Banja Luku i druge gradove u BiH.

U savremeno opremljenom medicinskom bloku uz nadzor vrhunskih stručnjaka i ljekovitu termomineralnu vodu, sa uspijehom se liječe: svi oblici reumatskih oboljenja, hronične ginekološke bolesti, sprovodi se rehabilitacija postreumatskih stanja ekstremiteta, psorijaza, neki oblici ekcema, dijabetes, blage neuroze i hronični gastritis.

JUB "Dvorovi" posjeduje sportsko-rekreativni centar sa pet bazena kapaciteta 6.000 posjetilaca.

Na raspolaganju su vam veliki olimpijski bazen, dva juniorska bazena i dva dječija bazena i tuševi sa toplom vodom.

Pored bazena, u sklopu banje gostima su dostupni sportski tereni za tenis, mali fudba, rukomet, odbojku i košarku.

Voda je natrijum-kalcijumsko hidro-karbonatno-hloridna.

Analizom je utvrđeno da njeno korišćenje daje veoma dobre rezultate u liječenju hroničnih reumatskih oboljenja, lakših oblika dijabetesa, hroničnog gastritisa, posttraumatskih povreda ekstremiteta i nekih oblika ekcema, hroničnih ginekoloških bolesti, lumbaga, spondiloze, splonditisa i lumboišijalgije.

Sponzorisano
Sponzorisano
Zatvoreno
Otvoreno danas: 10:00 - 19:00
 • Ponedeljak

  10:00 - 19:00

 • Utorak

  10:00 - 19:00

 • Srijeda

  10:00 - 19:00

 • Četvrtak

  10:00 - 19:00

 • Petak

  10:00 - 19:00

 • Subota

  10:00 - 19:00

 • Nedelja

  10:00 - 19:00

 • 14. avgusta 2022. 02:57 lokalno vrijeme

Napomena

Prikazano je radno vrijeme prije pandemije uzrokovanom virusom COVID-19.

U svakoj državi važe različita radna vremena shodno epidemiološkoj situaciji te zemlje. Prije posjete obavezno se informišite o epidemiološkoj situaciji i trenutnom radnom vremenu.

Lokacija
Posjetite nas na društvenim mrežama
Sponzorisano
 • Evica Markovic
  27. juna 2022. u 17:37

  Bazeni su isti kao i prije 20 godina. Ne ulazu u njih, vecina stvari je staro i prljavo.
  Table takodje su stare, neka pravila se prate neka ne! Uzasno su neljubazni. Ako idete sa manjom djecom nepreporucujem da idete. Nemozete se kupati sa svojom djecom u djecijim bazenima (10, 30 i 60 cm). Nesmiju odrasli/roditelji niposto da udju u vodu. Odmah dobijes opomenu. Cak i da ti se djete gusi, deru se na tebe da neuskaces u vodu. A traze od tebe da cuvas svoje djete, deru se na tebe ako ga necuvas a nedaju ti da udjes u vodu. Ko u ova doba ide na bazen da gleda svoju djecu kako se oni kupaju a da se nekupas sa njima? Pogotov ako su mali.
  Imam osjecaj da bih radnici bolje radili kad bih se pravila koregovala sprema danasnjem vremenom. Previse sukoba imaju sa gostima. Gazde psuju na radnike i na goste. Ako imas neku zalbu Sef stane i krsti se pred tobom!
  Mi smo isli sad i definitivno necemo opet ici!

  Prosječna ocjena

  Gostoljubivost

  Usluga

  Cijena

Dodajte recenziju