Kategorija
Opis

Dobrodošli u Centrum Park! Od 12. novembra otvaramo svoja vrata. Na preko 18 000 metara kvadratnih svojim ambijentom i ponudom pružićemo priliku za cjelodnevnom kupovinom i postaćemo vaša omiljena šoping destinacija.

U Centrum Parku mjesta zauzimaju svjetski poznati brendovi modne industrije, a Centrum nudi širok asortiman proizvoda za gradnju, opremanje i uređenje doma i vrta.

Od 12. do 14. novembra 30 velikih brendova poziva vas na 3 dana otvaranja, 3 dana velikih popusta i 3 dana odlične zabave! Vidimo se u petak, subotu i nedjelju, 12-14.11.2021.

Nalazi se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa EU.

U planu je i izrada kružne saobraćajnice kojom će biti omogućen brz I lak prilaz parkingu Retail Parka. Pozicioniran je u neposrednoj blizini velike tržnice neprehrambene robe koja je u najvećoj mjeri shopping destinacija kupaca iz EU, kao I 4 supermarketa gdje se snabdjeva domaće stanovništvo.

Jedini je Retail Park na teritoriji koja se prostire od Zagreba do Slavonskog Broda, a svojom blizinom interetsantan je za kupce koji žive na teritoriji izmedju ova dva hrvatska grada.

Evropski projektanti koji su angažovani na izradi projekta Retail Parka vodili su se idejom prostora koji bi zadovoljio sem potrebe za svim vrstama kupovine, I želju za porodičnom zabavom, ostavivši pri tome veliki dio zelenih površina za slobodne aktivnosti. Tako da će svojim ambijentom I ponudom Retail Park postati odredište cjelodnevnog zadržavanja u toku kojeg će kupci imati priliku za dnevnu, sedmičnu I vikend kupovinu upotpunjenu različitim vidovima zabavnog sadržaja. Veliki broj prodavnica, bioskop, dječije igraonice, restoran I kafići, zajedno čine da odlazak u kupovinu postane vrhunska zabava.

Prodavnice poznatih domaćih I svjetskih brendova pružiće posjetiocima uvijek aktuelne modne I sportske kolekcije odjeće I obuće, kao I bogat izbor kozmetike. Kako bi se kupovina mogla odnositi na kompletnu porodicu ali I dom, sem odijevanja, na raspolaganju će biti I odličan izbor asortimana Home centra koga čini tehnika, rasvjeta, posudje i home dekor. Ponuda za opremanje doma proširena je I kompletnim asortimanom za uredjenje doma, poput mašina I alata, fasada, boja i lakova, keramike I sanitarija, stolarije, odnosno, Retail Park će činiti kompletna ponuda asortimana za gradnju, opremanje i uredjenje doma. Vrtnim centrom, asortiman je sa doma proširen I na vrt I okućnicu. Jedan dio Retail Parka odnosiće se I na najmladje, biće zastupljene i različite vrste igračaka za sve uzraste.

Raznovrsni oblici zabavnih sadržaja, poput bioskopa, dječijih igraonica I zelenih površina na raspolagnju su kupcima kao sadržaj za cjelodnevnu animaciju.

Restoran sa raznovrsnom kuhinjom kao I tematski kafići svojom uslugom pružiće osvježenje I predah od zabave I šopinga. Sadržajem koji nudi, dobrom pozicijom kao i pristupačnošću svoje lokacije sa svih putnih pravaca koji prolaze kroz Gradišku, ovaj Retail Park u kratkom roku postaće ne samo mjesto dobre kupovine već I odredište vrhunske zabave za cijelu porodicu.

Sponzorisano
Sponzorisano
Napomena

Prikazano je radno vrijeme prije pandemije uzrokovanom virusom COVID-19.

U svakoj državi važe različita radna vremena shodno epidemiološkoj situaciji te zemlje. Prije posjete obavezno se informišite o epidemiološkoj situaciji i trenutnom radnom vremenu.

Lokacija
  • Miroslava Antića 7, Gradiška 78400, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
Sponzorisano
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju