Opis

Robna kuća Boska je počela sa radom 05.12.1978. godine u strogom centru Banjaluke. Boska se odmah urezala u srce svih Banjalučana i postala jedan od najpoznatijih i najupečatljivijih simbola Banjaluke.

Robna kuća Boska je bila jedna od najvećih robnih kuća u tadašnjoj Jugoslaviji. Za kratko vrijeme ostvarila je najveći promet u bivšoj Jugoslaviji te je postala poznata ne samo u Jugoslaviji već i na čitavom Balkanu. Baš kao što je od samog svog početka RK Boska postala simbol Banjaluke i bila svih ovih proteklih 35 godina, tako je i sada. RK Boska ne predstavlja samo veliki tržni centar, već ima izuzetnu sentimentalnu vrijednost za sve građane i posjetioce Banjaluke.

Robna kuća Boska je 2010. godine povratila svoj nekadašnji sjaj! Ponovno otvaranje je predstavljalo poseban događaj za građane Banjaluke što su oni potvrdili svojim ogromnim prisustvom. Robna kuća Boska je postala centar šopinga u Banjaluci i široj regiji, jer je svoju ponudu na 16,000 kvadratnih metara obogatila najpoznatijim svjetskim modnim brendovima – najpoznatijim sportskim i trgovačkim markama, od kojih su se većina po prvi put našli na tržištu Republike Srpske i BiH.

Renovirana RK Boska ubrzo postaje omiljena destinacija koja nudi sve na jednom mjestu. Idealno pozicionirana u najužem centru, koje je najfrekventnije mjesto u gradu, RK Boska je opet mjesto susreta svih generacija, centar kupovine i porodične zabave.

Na četiri nivoa i 16,000 kvadratnih metara komercijalnog prostora nalazi se preko 40 prodavnica, kafića, restorana, poslastičarnica i jedna od najmodernijih kuglana u regionu. Ovdje možete provesti slobodno vreme sa voljenom osobom, porodicom ili prijateljima. Šoping ili opuštanje i druženje – na vama je da odlučite. RK Boska ima spreman odgovor za sve vaše želje i zahtjeve. Nakon sjajnog šopinga, možete se osvježiti u jednom od udobnih kafića ili kafe-poslastičarnica i uživati u raznovrsnim specijalitetima i izvanrednoj usluzi.

Šoping je konačno zadovoljstvo, a RK Boska – simbol Banjaluke u samom njenom centru, vaše omiljeno mjesto u kojem možete osjetiti sve boje šopinga!

Sponzorisano
Sponzorisano
Otvoreno
Otvoreno danas: 09:00 - 21:00
 • Ponedeljak

  09:00 - 21:00

 • Utorak

  09:00 - 21:00

 • Srijeda

  09:00 - 21:00

 • Četvrtak

  09:00 - 21:00

 • Petak

  09:00 - 21:00

 • Subota

  09:00 - 21:00

 • Nedelja

  09:00 - 16:00

 • 16. avgusta 2022. 14:24 lokalno vrijeme

Napomena

Prikazano je radno vrijeme prije pandemije uzrokovanom virusom COVID-19.

U svakoj državi važe različita radna vremena shodno epidemiološkoj situaciji te zemlje. Prije posjete obavezno se informišite o epidemiološkoj situaciji i trenutnom radnom vremenu.

Lokacija
 • Trg Krajine 2, Banja Luka 78000, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
Sponzorisano
 • Komentari su zatvoreni.