Site logo
Opis

Na 14. spratu Poslovnog centra „Integra“, koji svojim izgledom mami poglede prolaznika, smjestila se oaza mira Restoran i Lounge bar „Integra“, protkana ljubavlju, inovacijom i uživanjem, gdje umjetnost postaje hrana, a hrana umjetnost.

U građevini, koja je primjer moderne arhitekture, nalazi se luksuzan i elegantan restoran. Otvoren je krajem 2010. godine i već od samog početka je postavio visoke standarde od izbora jela do njihove izvrsne estetske prezentacije. To je mjesto koje na trenutak izgleda nestvarno i neočekivano. S jedne strane umjetnički i čaroban, a sa druge decentan i komforan, ovaj ambijent zasigurno nije kao bilo koji drugi.

Ulaskom u restoran, osjetićete prijatnost koju nadopunjuju osmijesi naših domaćina.

Prostor je podijeljen na tri cjeline koje čine restoran, louge bar i VIP salon, a one su međusobno povezane i isprepletene raznolikim detaljima. Imponzantan enterijer je opremljen namještajem u stilu bidermajera koji odiše duhom prošlog vremena, a njegove ravne i nježno iskrivudane linije, prostoru daju posebnu notu, dok drvo od kojeg je sačinjen prostoru daje nježnu toplinu i eleganciju. Restoran posjeduje terasu koja očarava goste pri samom dolasku, omogućavajući im veličanstven pogled na grad.

Naš restoran gostima pruža nešto drugačije, a našu ponudu iz dana u dan obogaćujemo raznolikim i interesantnim sadržajima, od dnevnih, vikend, mjesečnih i posnih jelovnika do uživanja u dobroj atmosferi koja prati svaku našu muzičku zabavu. Posebnu pažnju smo posvetili tome da gostima pružimo potrebnu privatnost dok piju kafu ili uživaju u našim raznovrsnim specijalitetima. Impresivan i šarmantan enterijer našeg restorana je uveličan prisustvom kreativnih i talentovanih kuvara i ljubaznog osoblja.

Možemo se pohvaliti respektabilnom vinskom kartom i autentičnim jelovnikom isprepletenim brojnim domišljatim jelima mediteranske, internacionalne i tradicionalne kuhinje, koji su zanimljiva igra ukusa prilagođena našim gostima i njihovim željama. Naša ponuda jela će vam pružiti priliku da istražite različite ukuse i teksture koje možete obogatiti odličnim izborom vina. Hrana je maštovita i smjela, pa stoga vaše iskustvo postaje nesvakidašnje i neponovljivo.

Ipak, naša ponuda se ovdje ne završava jer gosti imaju priliku da u skladu sa svojim potrebama koriste usluge naših apartmana, soba i konferencijskih sala. Ovi dodatni sadržaji posjeduju najsavremeniju opremu sa namjerom da ispune želje svih onih koje, bilo poslom ili zadovoljstvom, put nanese u naš grad. U prizemlju poslovnog centra se nalazi kafeterija Café Integra, gdje možete uživati uz profesionalnu uslugu našeg prijatnog osoblja.

Dobro nam došli, jer želimo da vas bar na trenutak odvedemo u neki drugi svijet, onaj koji je ljepši i dalji od svakidašnjeg.

Rezervacije su moguće i poželjne, ali ne obaveze, a nudimo i mogućnost proslava i grupnih posjeta.

Sponzorisano
Sponzorisano
Zatvoreno
Otvoreno danas: 08:00 - 01:00
 • Ponedeljak

  08:00 - 01:00

 • Utorak

  08:00 - 01:00

 • Srijeda

  08:00 - 01:00

 • Četvrtak

  08:00 - 01:00

 • Petak

  08:00 - 01:00

 • Subota

  08:00 - 01:00

 • Nedelja

  08:00 - 01:00

 • 3. oktobar 2023. 06:52 lokalno vrijeme

Lokacija
 • Trg Republike Srpske 8, Banja Luka 78000, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
Spnzorisano
 • Nema još komentara.
 • Dodajte recenziju