Opis

U dvorištu Sportske dvorane „Borik“ u Banjaluci, otvorena je bašta „Restorana Borik“. U prijatnom ambijentu i hladu platana i lipe starih preko 80 godina, uživajte u raznovrsnoj ponudi hrane i pića.

U suterenu dvorane „Borik“ je restoran sa 120 mjesta u kojem nudimo mnogo vrsta domaćih i stranih jela. Uz vrhunsku uslugu organizujemo razne vrste svečanosti (vjenčanja, krštenja, rođendane i sl.) i ketering, a posebno izdvajamo sportske menije po veoma pristupačnim cijenama.

U holu dvorane su dva moderno opremljena bifea koji zadovoljavaju ugostiteljske potrebe korisnika i posjetilaca dvorane „Borik“ tokom svih sportskih i kulturno-zabavnih manifestacija, kao i u vrijeme redovnih treninga sportista i rekreacije građana i ostalih posjetilaca.

Moderno uređen hol kod Olimpijskog slavoluka u Sportskoj dvorani „Borik“ sa mogućnošću postavljanja 100 sjedećih mjesta može se, takođe, namjenski koristiti za kulturno-zabavne i promotivne sadržaje, kao što su promocije, predstavljanja, koktel partiji i dr.

Sponzorisano
Sponzorisano
Napomena

Prikazano je radno vrijeme prije pandemije uzrokovanom virusom COVID-19.

U svakoj državi važe različita radna vremena shodno epidemiološkoj situaciji te zemlje. Prije posjete obavezno se informišite o epidemiološkoj situaciji i trenutnom radnom vremenu.

Lokacija
  • Aleja Svetog Save 48, Бања Лука, Босна и Херцеговина

Posjetite nas na društvenim mrežama
Spnzorisano
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju