Site logo
Kategorija
Opis

Doček Nove godine 2024. u Zagrebu bit će nezaboravan doživljaj koji će spojiti dva potpuno različita glazbena svijeta u jedinstvenu harmoniju – energični rokerski zvuk grupe Let 3 i raskošnu glazbenu virtuoznost Zagrebačke filharmonije.

U srcu grada, pod vedrim zvijezdanim nebom, Zagreb će postati epicentar glazbene ekstaze u dočeku Nove godine. Dvorana će biti ispunjena uzbuđenjem i očekivanjem, dok će ritam roka susresti ljepotu klasične glazbe. Let 3, poznati po svojoj nekonvencionalnosti i energičnim nastupima, udružit će snage s talentiranom Zagrebačkom filharmonijom kako bi stvorili jedinstveni koncertni spektakl.

Ovo će biti ne samo glazbeni događaj, već prava poslastica za sve ljubitelje glazbe i umjetnosti. Izvođenje Let 3 uz pratnju Zagrebačke filharmonije obećava glazbeni doživljaj koji će dotaknuti dušu i pokrenuti emocije. Rođeni performeri, članovi Let 3, poznati su po svojoj energičnosti i provokativnom pristupu glazbi, dok će virtuoznost Zagrebačke filharmonije pridonijeti jedinstvenoj, grandioznoj atmosferi.

Cijeli grad bit će prožet tom posebnom notom spoja rocka i klasične glazbe, stvarajući nevjerojatan kolaž zvukova koji će odjekivati gradskim ulicama. Ples, smijeh i zajedničko slavlje ući će u novu godinu uz neponovljivu glazbenu kulisu koju će stvoriti ovi izvanredni izvođači.

Ovaj koncert nije samo glazbeni doživljaj, već i izraz zajedništva i ljubavi prema umjetnosti. Zagrepčani i njihovi gosti imat će priliku dočekati 2024. godinu na jedinstven način, okruženi ljepotom glazbe koja će nadmašiti sva očekivanja. Ovo će biti veče kada će se spojiti prošlost i sadašnjost, rock'n'roll i klasična glazba, stvarajući nezaboravan početak nove godine pod zvjezdanim nebom Zagreba.

Sponzorisano
Sponzorisano
Datum održavanja
Lokacija
  • Gornji grad – Medveščak, 10000, Gornji Grad - Medveščak, Загреб, Хрватска

Posjetite nas na društvenim mrežama
  • Nema još komentara.
  • Dodajte recenziju

    Preporučujemo vam da posjetite i ova mjesta