Kategorija
Opis

Hotel Kraljevac se nalazi na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine u općini Ključ! Smješten je na desnoj obali rijeke Sane tačnije u mjestu Kraljevac po kojem je i dobio ime.

Hotel je otpočeo sa radom 2017. godine sa ciljem promocije turističkih kapaciteta općine Ključ i razvojem ribolovnog turizma! Smješten je na naj atraktivnijem dijelu rijeke Sane, u ribolovnom reviru Zmajevac koji vrijedi za jedan od najatraktivnijih mladičarskih revira u Evropi! Prirodni ambijent koji okružuje moderni objekat sa četiri zvijezdice je veoma bogat što prirodnim bogatstvima tako i historiskim i kulturnim obilježijima ovoga dijela Bosne i Hercegovine.

Kuhinja hotela Kraljevac se pretežno bazira na moderan pristup pripreme i konzumacije hrane , pored toga tu je i tradicionalna bosanska priprema delikatesnih jela, te mediteranska kuhinja koja je veoma dosta zastupljena u našoj ponudi. Tu su i jela sa roštilja popularni (stake) stejk kojeg vam pripremamo od pažljivo odabranih komada mesa. Vrhusnka domaća vina će upotpuniti ukus svih naših jela pripremljenih sa puno ljubavi i profesionalnosti.

Restoran

Restoran u hotelu Kraljevac ne ističe samo vrhunska kuhinja i delikatesna jela mediternaske ili tradicionalne bosanske kuhinje, već i sam ambijent u kombinaciji prirodnog i modernog osjećaja za prostor,užitak i relaksaciju. Sa menija možete kušati: steak, pizza, riba, salata, desert. Hotel nudi organizaciju seminara,poslovnih ručkova i večera, svadbi i rođendana kao i ostalih prilika po želji gosta.Kapacitet sale restorana je sto sjedeći mjesta.

Kako biste u potpunosti uživali u ponudi restorana izaberite domaća vina iz naše ponude.

Caffe bar i terasa

Topli sunčani dani prave potpuni užitak boravka u našem hotelu, uživanje na suncu pored prelijepe rijeke Sane u tipičnom prirodnom ambijentu možete doživjeti na našoj terasi hotela . Ona je kapaciteta oko šezdeset sjedećih mjesta a posjeduje i svoj barski šank, dječije igralište za naše najmladje i besplatan parking za automobile kapaciteta sto mijesta koji je pokriven video nadzorom.

Smještaj

Da biste upotpunili svoj boravak u našem hotelu, u ponudi imamo jedanaest moderno opremljenih soba. U ponudi su jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe i trokrevetne sobe

Sve sobe rapolažu sopstvenim kupatilom i izlaskom na terasu. Smještene su na tri etaže i većina je sa pogledom na rijeku i okolnu šumu.

Uz uslogu prenoćišta nudimo i uslugu doručka, odnosno punog pansiona, sa akcentom na lokalne kulinarske specijalitete.

Ribolovni turizam

U našem hotelu postoji i trgovina ribolovnog pribora i outdor opreme. U slučaju da vam nešto zatreba u toku vašeg ribolovnog odmora možete se obratiti nama. Trgovina je opremljena sa svjetski poznatim brendovima kao što su Simms , Loon , Smith , Trouthunter , Mclean , Scientific anglers. No to nije sve u šopu možete kupiti i vrhunske kreacije vještačkih mušica vrhunskog majstora Admira Ade Jeginovića , te ostalog pribora za mušičarenje (Fly fishing).

Sponzorisano
Sponzorisano
Otvoreno
Otvoreno 24h danas
 • Ponedeljak

  Otvoreno 24h

 • Utorak

  Otvoreno 24h

 • Srijeda

  Otvoreno 24h

 • Četvrtak

  Otvoreno 24h

 • Petak

  Otvoreno 24h

 • Subota

  Otvoreno 24h

 • Nedelja

  Otvoreno 24h

 • 25. septembra 2022. 10:15 lokalno vrijeme

Napomena

Prikazano je radno vrijeme prije pandemije uzrokovanom virusom COVID-19.

U svakoj državi važe različita radna vremena shodno epidemiološkoj situaciji te zemlje. Prije posjete obavezno se informišite o epidemiološkoj situaciji i trenutnom radnom vremenu.

Prijava i odjava
 • Prijava
  14h-00h
 • Odjava
  07h-11h
Kontakt informacije
 • Telefon
  +387 37 675 345
 • Web sajt
  https://hotelkraljevac.com/
Lokacija
Posjetite nas na društvenim mrežama
Sponzorisano
 • Nema još komentara.
 • Dodajte recenziju