Vesna de Vinča podelila svoj recept za jeftino letovanje

I Vesna de Vinča ove godine “letuje sa malo para”.

Vlasnica modne agencije „Miss Yu“ Vesna de Vinča (Vesna Jugović) odmara u Grčkoj i tvrdi da je moguće letovati „svetski, robinzonski“ sa malo novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na instagramu je objavila snimak u kojem daje detaljno uputstvo.

Pročitajte još:

“Dakle, dođete na Sitoniju, uzmete sobu ili stančić sa kupatilom, zavisi koliko vas ide. Iz tog stančića izlazite u 8 ujutru, a vraćate se u 9 uveče mrtvi, umorni, i već oko 10–11 uveče ste spremni za spavanje. U međuvremenu obilazite na desetine neverovatnih uvala, plaža, zaliva, šuma. To je takva lepota, to je takvo bogatstvo, za zdravlje, za onoga ko ume da vidi lepo. Znači ceo dan, ponesete vodu, sendviče, sokove, voće, ništa više… Uveče kad se vratite, neka supica sa decom. I znači uživate, uživate, uživate i menjate, istražujete, fotografišete, pokušavate da u svemu pronađete onu divnu iskru lepote. Čovek koji se vraća prirodi – on se leči”, poručila je Vesna.

Dakle, nema plaćanja ležaljki i preskupih kafa na obali mora, švrćkanja po restoranima ni noćnog provoda. Doduše, Vesna nije navela s koliko para tačno letuje, ali jedna Ljubica se nedavno pohvalila da joj za “penzionersku” varijantu bude dovoljno 10 evra za ceo odmor.

***

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonus video: TOP 5 Saveta za ekonomično letovanje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…