U Tursku bez pasoša i – po specijalnim cenama

Građani Srbije u Tursku sad mogu i bez pasoša.

Vlada Srbije usvojila je Zaključak kojim je omogućeno građanima Srbije i Turske, da državne granice obe zemlje prelaze sa važećom biometrijskom ličnom kartom – time se ova zemlja priključila listi onih u koje Srbi mogu da putuju bez pasoša, i to u pravom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ponuda za letovanje u Turskoj čini se sad još atraktivnijom, a trenutno su aktuelne last minute ponude po sniženim cenama.

Travelland kao ekskluzivu izdvaja Alanju avionom uz all inclusive ugođaj u hotelu u centru – s popustom od 50 odsto koji važi do 20. juna. Cene su od 458 evra po osobi. Takođe, posebna akcija trenutno važi i za Bodrum – cena je od 549 evra, avio prevoz i all inclusive u hotelu s 4 zvezdice, a za dvoje dece do 12 godina obezbeđen je gratis smeštaj.

U last minute ponudi Viva travela naći ćete takođe Alanju, gde krajem juna možete provesti 11 dana (10 noćenja) za 478 evra po osobi (uz avionski prevoz), dok je Antalija – 10 noćenja, avion – preko Filip travela sredinom juna spuštena na 575 evra po osobi.

Pročitajte još:

Odeon trenutno daje specijalne popuste za Hurgadu, pa cene all inclusive aranžmana za 7 noći (uz avio prevoz) kreću od 508 evra po osobi, a za neke hotele stoji i varijanta da je za dvoje dece do 14 godina besplatan smeštaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rapsody travel za polazak u Kemer u junu daje 21% popusta, pa aranžman s avio prevozom i 7 all inclusive noćenja u hotelu s četiri zvezdice može da se uhvati za 499 evra po osobi.

First minute popusti za Sarimsakli i Kušadasi autobusom ili sopstvenim prevozom (od 10% do 30% za uplatu akontacije + dodatni popust od 5% za uplate u celosti prilikom rezervacije važi do 15. juna) još su aktuelni u agenciji Sabra travel.

***

Bonus video: Albanija, Crna Gora, Hrvatska i Grčka: Letovanje van sezone jeftinije 30 posto

Tekst se nastavlja ispod oglasa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…