Šok račun s Jadrana: Turista ne veruje za šta je platio 70 evra

Visoke cene na Jadranu već su godinama letnja zanimacija šokiranih turista, domaćih i stranih, ali račun koji je objavio čitalac Riportala, a preneo Jutrnji list nadmašio je sve dosadašnje hit cene Jadrana, jer su dva sendviča, dve kafe, koka kola i sok koštali oko 70 evra!

Revotirani čitalac Riportala poslao je redakciji tog medija račun koji iznosi neverovatnih 517 kuna, za tri osobe, bez ikakvog luksuza: dva sendviča, dve kafe i dva soka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitalac koji je poslao račun dodao kako na stolovima nema cenovnika i kaže kako bi se sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cene.

„Kavana je malo izdvojena od hotela i po ničemu se ne izdvaja od drugih kavana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na temelju koje bi ovako ‘derali’ ljude. Na stolovima nema cena, što možete videti i na fotografijama koje vam šaljem“, prepričava jučerašnju situaciju čitatelj Riportala.

Foto: Shutterstock

„Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bi se ustali i otišli iz tog lokala da smo negde videli cene. Ista reakcija je bila i od ljudi koji su sedili sto do nas. Da je bar neki kvalitet. Još bismo razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosečna sendviča od ćurećih prsa za 240 kn?? Za ne verovati! Za te novce mogli smo u Opatiji na pristojan ručak!“, ističe čitatelj Riportala (podaci poznati redakciji).

Možda je upravo ova priča podsetnik svima da pitaju cene pre nego što plate sendvič 120 kuna, zaključuje Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

***

Bonus video: Prirodne lepote Crne Gore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…