Noćenje u Mulen Ružu za samo jedan dolar

Airbnb ima ponudu koja se ne propušta.

Aparman u kuli poznate pariške građevine se iznajmljuje po prvi put u istoriji, i ako budete imali dovoljno sreće moći ćete da odsednete u njemu za samo jedan dolar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlin-vetrenjača je smeštena na samoj ivici omiljene turističke četvrti Montmartr, blizu Pigala.

Potparol Airbnb-ja je u ponedeljak najavio da će „gosti moći da uživaju u boravku u prostoru nalik budoaru u kultnom prostoru crvene vetrenjače, raskošno uređenom u stilu Belle Epoquea. Nekoliko srećnika moći će da zaviri iza baršunastih zavesa, da posete pozorište i bekstejdž, kao i da uživaju u tradicionalnom francuskom obroku od tri jela, a moći će da prisustvuju i poznatoj predstavi Feri.“

Mulen Ruž je otvoren 6. oktobra 1889. godine i od početka je bio sastavni deo noćnog kluba, premda je originalna građevina izgorela 1915. godine. Sadašnja vetrenjača izgrađena je tokom 1920-ih.

“Mulen Ruž je nedavno ponovno obnovljen u suradnji s Airbnb-jem”, rekao je Emanuel Maril, regionalni direktor kompanije za Evropu, Bliski istok i Afriku.

Airbnb je sarađivao sa francuskim istoričarem specijalizovanim za 19. vek, Žan Klodom Jonom, kojem je trebalo mesec dana da obnovi prostor kako bi izgledalo kao u doba Belle Epoguea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vam ludo niska cena od samo jednog dolara za boravak u jednoj od najpoznatijih građevina na svetu zvuči predobro da bi bila istinita, takva je jer su dostupna samo tri pojedinačna termina za po jedno noćenje – 13, 20. i 27. juna.

Potencijalni gosti mogu da počnu da traže rezervacije za jedan od tri dostupna termina od utorka, 17. maja u 19 sati.

***

Bonus video: Luvr-najveći muzej na svetu 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…