Najbolji hoteli u Turskoj za porodice s decom – šta nude i kakve su cene

Priredite deci nezaboravno iskustvo.

Turska je zemlja u kojoj mnoga odmarališta nude široku ponudu sadržaja za decu. Otkrijte neka od magičnih mesta koje ova ogromna zemlja može da ponudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od otomanskog sjaja Istanbula i vodopada i klisura nacionalnih parkova do bajkovitih pejzaža pećinskih gradova Kapadokije, boravak ovde će rasplamsati maštu vaše dece.

Turska je takođe odlično mesto za stariju decu da isprobaju niz avanturističkih sportova, od skijanja do paraglajdinga, dok za mlađu decu postoje beskrajne plaže sa Plavom zastavom sa plićacima u kojima mogu da uživaju.

Delphin Imperial hotel u Antaliji

Najbolji hotel ako želite odmor bez stresa Smešten u srcu Turske, Delphin Imperial ima sve što vam je potrebno za opušten porodični odmor.

Udaljen je kratkom vožnjom od aerodroma u Antaliji, nalazi se na samoj plaži i ima brojne sadržaje prilagođene deci.

Devet a la carte restorana znače da uopšte iz njega nećete morati da izađete tih 10 dana odmora, ali ako želite da raširite krila, atrakcije Antalije su takođe u vašoj neposrednoj blizini, a 10 dana u ovom hotelu sa avionskim prevozom bi vas koštalo 1.291 evra po osobi, a za decu idu doplate u zavisnosti od njihovih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crystal Green Bay Resort and Spa, Bodrum

Najbolji odabir ako želite vašoj deci da priredite jedinstveno iskustvo. Sveobuhvatni porodični hotel koji uspeva da se oseća kao u butiku, Cristal Green Bay ima toliko kutaka na svojoj teritoriji da ćete uvek moći da pronađete mesto za sebe.

Dok se deca zabavljaju na toboganima, vi možete da se odmaknete do peščanog dela privatne plaže, raskošnog spa centra ili jednog od a la carte restorana i utopite se u luksuzu sa pet zvezdica.

Postoji veliki izbor aktivnosti od mini golfa do vodenih sportova – a još bolje, deca mlađa od 12 godina borave besplatno, letovanje u ovom hotelu bi četvoročlanu porodicu koštalo 3.200 evra za 10 dana.

Hotel Rixos Land of Legends Kingdom, Belek

Ovaj hotel je direktno namenjen deci, od spavaćih soba sa temom bajki do ogromnog tematskog parka i dva akva parka na njegovoj teritoriji, ovo je pravi turski Diznilend.

Tu su svakodnevni muzički i pozorišni programi, zabavne dečije emisije, a za odrasle, tržni centar i niz barova i restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je i usluga čuvanja dece, što znači da možete da odvojite malo vremena za uživanje u spa centru i turskim kupatilima, 15 dana u ovom hotelu za četvoročlanu porodicu sa avionskim prevozom bi vas koštalo 9.318 evra.

Club Med Palmiye, Antalija

Ovaj all-inclusive hotel je zapravo kolekcija vila smeštenih među limunovim drvećem i borovim šumama, dajući mu osećaj luksuznog sela.

Smešten je duž dugačke peščane plaže na kojoj možete igrati odbojku i probati skijanje na vodi, ili se jednostavno opustiti na nekoj od luksuznih ležaljki.

Ima dosta uobičajenih igrališta i aktivnosti za decu, ali glavna atrakcija je ogromno trapez igralište na otvorenom, gde mogu da uče i usavršavaju svoje cirkuske veštine uz iskusne instruktore, a tu je i usluga čuvanja dece za decu do sedam godina, cena letovanja u ovom hotelu za tročlanu porodicu sa avionskim prevozom bi bila 4.320 evra.

Kadir’s Tree Top Houses, Antalija

U ovom hotelu ćete naći vrhunski avanturistički odmor za vašu decu, u zbirci uzvišenih drvenih kabina smeštenih među bujnim šumama u najusamljenijim i najnetaknutijim delovima Antalije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smeštaj je rustičan, sa zajedničkim kupatilima i spavaonicama.

Ali ako želite kućnu udobnost, ostavite kabine deci i vi odsednite u jednom od klimatizovanih bungalova koji dolaze sa ogromnim krevetima i sopstvenim kupatilima.

#social-embed_10

Ruševine drevnog Olimposa i jedna od najmirnijih plaža u ovoj oblasti su na vašem pragu, a tročlana porodica bi smeštaj za 10 dana i 9 noćenja sa polupansionom platila 970 evra.

***

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonus video: Najlepše Plaže

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…