Na „srpskim morima“ smeštaj je od 800 dinara po osobi

Dobar izbor za one koji ne letuju na moru.

Za one koji bi da ovog leta osete kako je uživati na jezerima u našoj zemlji, dobra ideja je privatni smeštaj. Hoteli su uvek u igri, ali apartmani i vile će vas uglavnom izaći povoljnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gružansko jezero

Iskoristite slobodno vreme i odmorite dušu u miru i tišini, osetite čari prirode. Ako se odlučite za neki apartman na ovom jezeru, moći ćete i da pecate, da pravite roštilj, ohladite piće i uživate i u danima i u mirisnim noćima.

Najam smeštaja u ovom mestu idealnom za beg od svakodnevne gužve može da se nađe za 25 evra.

Srebrno jezero

Srebrno jezero poznato je po lepoti i omiljena je letnja destinacija mnogima koji, kad tamo odu, imaju osećaj skoro kao da su na moru. Cene smeštaja tamo su šarene. Recimo, na oko 200 metara od novog hotela u ponudi su kuće, apartmani i sobe. Gosti mogu uživati u prirodnom ambijentu, uz roštilj, a za romantične tu su i sobe intimnije prirode.

Imaćete i besplatan internet, mesto za parkiranje, kao i korišćenje bazena ako ste gost apartmana. Cena se kreće oko 10 evra po osobi, pa naviše.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bovansko jezero

Ako izaberete seosko turističko domaćinstvo na 50 metara od vode, sigurno ćete imati odmor za pamćenje. U ponudi je smeštaj na bazi polu i punog pansiona.

U blizini su plaža za kupanje i mesta za ribolov.

Sokobanja je udaljena oko osam kilometara od smeštaja. Cena ide i od 800 dinara.

Belocrkvanska jezera

Na ovoj poznatoj domaćoj destinaciji možete da nađete apartman koji nudi dvorište, pogled na grad, prostor za sedenje, TV sa kablovskim kanalima, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom, kao i sopstveno kupatilo.

Najam smeštaja je dostupan za, recimo, 30 evra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borsko jezero

Ako se odlučite za vliu na glavnoj plaži na Borskom jezeru, u blizini ćete moći da uživate i u restoranima i kafićima, ali i u kupanju u divnoj vodi.

Kako pišu na sajtu putujsigurno, pojedini smeštaji imaju ponudu za polupansiona uz vaučer Vlade Srbije za odmor u Srbiji – 5.000 dinara.

Vlasinsko jezero

U blizini Vlasinskog jezera možete da nađete apartman koji nudi spavaću sobu, prostor za sedenje kao i dnevni boravak i kupatilo sa tušem. Tu je i kuhinja sa trpezarijskim stolom.

Okolina je idealna za pešačenje, biciklizam, ribolov, letnje sportove.

Noćenje može da se nađe za 2.000 dinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatarsko jezero

Na Zlatarskom jezeru možete da iznajmite splav. Ima dnevnu sobu sa jednim ležajem za dve osobe (TV, klima uređaj), spavaću sobu sa četiri ležaja, kompletno opremljeno kupatilo i kuhinju. Splav poseduje i terasu na kojoj se na jednom delu nalazi roštilj, a na drugom prostor za odmor.

Zakup celog objekta košta 60 evra za noć, a kapacitet je šest osoba.

BONUS VIDEO: Najlepša jezera Srbije

***

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…