Last minute ponude za one koji moraju da iskoriste odmor do kraja juna

Na more u junu možete za male pare.

Ako ste u trci sa vremenom, a ostalo vam je nekoliko dana odmora od prošle godine koje morate da iskoristite do kraja juna, rešili smo da vam malo uštedimo vreme i pregledali smo aktuelne last minute ponude za putovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete da odaberete da postetite neki od evropskih gradova u maju ili junu mesecu. Felix Travel ima ponudu za posetu Praga i Drezdena, polasci su iz Beograda 11. maja i 8. juna, a putovanje uključuje autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom. Cela avantura traje 6 dana, a cena po osobi je 99 evra.

Ako ste za Milano, Viva travel ima ponudu od 5 dana i dva noćenja sa doručkom za 105 evra. Polasci su 19. i 23. juna, a trenutno je potovanje na popustu od 16%.

Eta Turs ima ponudu za Ljubljanu, autobuski prevoz, pet dana i  2 noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice. Cena ovog putovanja je 99 evra po osobi, a termini polaska iz Beograda su 12. maja i 16. juna.

Viva travel takođe ima ponudu za turu Severnom Italijom, putovanje traje 6 dana i košta 89 evra po osobi, u cenu ulazi autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom, polasci su 19. maja i 2. juna, a u turu je uključen obilazak Venecije, Lida di Jesola, Trsta, Palmanove, Padove, Verone, Jezera Garda i Vićence.

Ako ste više u fazonu da svoj odmor iskoristite i odete na more i u predsezoni, izdvojili smo nekoliko morskih ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turistička agencija Sole Azur ima nekoliko različitih ponuda za Grčku. Naime, Polihrono bi vas 22. maja ili 1. juna mogao koštati 59 evra za 10 noćenja sa autobuskim prevozom, a Tasos

bi vas sa istom turističkom agencijom izašao 70 evra po osobi sa uključenim autobuskim prevozom i 10 noćenja. Polasci su iz Beograda 23. maja i 2. juna.

Filip Travel ima ponudu za Kipar sa avionskim prevozom i 7 noćenja sa doručkom sa cenom od 680 evra po osobi, a Travelland ima ponudu za Hurgadu, 7. maja gde bi vas paket aranžman sa 10 all inclusive noćenja i avionskim prevozom izašao 510 evra po osobi.

Pošto je Istanbul uvek popularna destinacija među srpskim turistima, pronašli smo dve ponude za ovaj grad koje bi vas mogle zanimati.

Lavli Travel ima polazak iz Beograda 9. maja i 6. juna, a ponuda uključuje autobuski prevoz i pet noćenja sa doručkom po ceni od 135 evra, a Plana turs ima putovanje za Istanbul 11. maja, od 6 dana i  3 noćenja sa doručkom, autobuskim prevozom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

***

Bonus video: Skriveni troškovi na odmoru – Sve zamke All Inclusive-a

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…