Last minute ponude za leto u Turskoj: Koliko sad košta all inclusive

Nije kasno za dobre ponude za leto u Turskoj.

Marmaris

Preko agencije Viva travel možete da nađete ponudu koja obuhvata avio-prevoz, aerodromske takse, transfere i 10 noćenja po principu all inclusive ponude. Cena po osobi u hotelu sa četiri zvezdice je od 595 evra, a u hotelu sa pet zvezdica od 735 €.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Termin polaska je 10. jul.

Kemer

Preko agencije Sole Azur možete da nađete smeštaj u Kemeru. Ponuda obuhvata avio-prevoz, aerodromske takse, transfere i 11 all inclusive noćenja.

U hotelu sa četiri zvezdice cena po osobi je 919 evra, a u hotelu sa pet zvezdica 998 evra.

Polazak je 15. jula.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alanja

Agencija Travelland ima ponudu za Alanju. U hotelu sa tri zvezdice za polazak 9. jula cena je 579 evra o osobi. Ponuda obuhvata avio-prevoz, aerodromske takse i 14 all inclusive noćenja. Takođe, u hotelu sa tri zvezdice za polazak 12. jula cena je 589 evra, a u cenu ulaze avio-prevoz, aerodromske takse i 11 all inclusive noćenja.

U hotelu sa četiri zvezdice za polazak 9. jula paket košta 829 evra po osobi. Obuhvata avio-prevoz, aerodromske takse i 14 all inclusive noćenja.

Za polazak 12. jula cena za istu ponudu, ali za 11 noćenja je po osobi 809 evra.

Side

Agencija Filip travel ima ponudu koja obuhvata avio-prevoz, aerodromske takse, transfere i 10 all inclusive noćenja. Cena po osobi u hotelu sa četiri zvezdice za polazak 8. jula je od 764 evra, a u hotelu sa pet zvezdica 981 evro po osobi.

Planirani polasci su i 9, 10, 11. i 13. jula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bodrum

Preko agencije Odeon travel aranžman za leto u Bodrumu obuhvata avionski prevoz, aerodromske takse, transfere i 10 noćenja.

Cena po osobi za all incluisive uslugu u hotelu sa tri zvezdice je od 679 evra, a u hotelu sa četiri zvezdice – 799 evra.

Polazak je 10. jula.

BONUS VIDEO: Ko ima pravo na vaučere za letovanje u Srbiji i šta je potrebno od potvrda?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…