Last minute ponude koje će vas naterati da odmah spakujete kofere

Našli smo najjeftinije ponude za vas.

Ako niste isplanirali odmor do sada, a imate slobodne dane, vreme je da spakujete kofere i da odaberete destinaciju koja vama odgovara. Izdvojili smo last minute ponude koje ne bi trebalo propustiti, bilo da volite Tursku, Grčku ili Egipat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rapsody travel ima ponudu za Kušadasi u Turskoj po ceni od 499 evra, u koju je uključen avionski prevoz i sedam noćenja u hotelu sa četiri zvezdice. Polazak je 2. jula iz Beograda.

Travelland turistička agencija vodi u Bodrum i nudi avionski prevoz i 11 noćenja po osobi za 646 evra. Polazak je 12. jula.

Ako želite da se se isključite potpuno i da odmor provedete izležavajući se na plaži u hotelu sa pet zvezdica sa all inclusive ponudom, ovo je pravi izbor za vas. Turistička agencija Filip travel nudi avio-prevoz i 10, 11 ili 14 noćenja u Hurgadi po ceni od 800 evra, a kreće se 1. i 2. jula.

Filip travel vodi u Šarm el Šeik 3. jula. Ponuda obuhvata avionski prevoz i 10 all inclusive noćenja po osobi za 855 evra.

Ukoliko ste ljubitelj Grčke, turistička agencija Holiday nudi Olympic beach i boravak u vili koja je locirana u mirnom delu letovališta, a nadomak plaže. Cena ponude je 139 evra i uključuje autobuski prevoz, kreće se 1. jula a broj noćenja je osam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rapsody travel vam nudi mogućnost da posetite Krf po istoj ceni od 139 evra. Polazak je 7. jula, ide se autobusom i u ponudi su dve vile. Aranžman obuhvata devet noćenja.

Ako ste bili u ovim popularnim letovalištima, izaberite Italiju za malo drugačiji odmor.

Filip travel ima ponudu koja uključuje 11 noćenja u hotelu sa četiri zvezdice na Siciliji po ceni od 759 evra. Polazak je 30 juna avionom. Ako biste radije išli autobusom, Sabra travel vodi u Lido di Jezolo za 359 evra. U ponudu ulazi sedam noćenja sa doručkom u hotelima sa tri ili četiri zvezdice.

Termini polazaka su 2. i 9. jul.

Foto: Profimedia

Za one koji ne vole more a putuje im se, Lavli travel vodi u Prag 14. jula. Ponuda uključuje autobuski prevoz i dva noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice za 105 evra po osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonus video: Albanija, Crna Gora, Hrvatska i Grčka – letovanje van sezone jeftinije 30 posto

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…