Gde još ima mesta za letovanje u junu

U Grčku i dalje može za manje od 150 evra.

Ako ste u trci sa vremenom, a želeli biste da iskoristite odmor i odete ipak na to more u junu, rešili smo da vam malo  uštedimo vreme i pročešljamo aktuelne ponude po turističkim agencijama u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su nam iz agencija rekli da je ove godine more u junu znatno popularnije nego prethodnih, i da se izgleda ljudi radije odlučuju na dva letovanja, jedno u junu drugo u septembru, radije nego da plaćaju astronomske cene apartmana u jeku sezone, ipak je ostalo dosta mesta na raznim popularnim destinacijama.

Iz agencije Travelland su nam kao jednu od omiljenih destinacija srpskih turista za ovu godinu ponudili letovanje u Hurgadi u junu koje je trenutno na sniženju. Paket aranžman uključuje avio prevoz, aerodromske takse, transfere i all inclusive noćenja, tako vas paket aranžman od 10 all inclusive noćenja u hotelu sa pet zvezdica može koštati 565 evra po osobi, a imate čak četiri polaska u junu- prvog, sedmog, osmog i 17. juna.

Hellenatravel u svojoj  ponudi ima najviše ponuda za Grčku, a kao najpovoljniju nam je izdvojila ponudu za Pefkohori koja je trenutno na sniženju od 24% . Tako bi vas 10 noćenja sa organizovanim prevozom, 1. juna koštalo u poluapartmanu za dve osobe 89 evra po osobi, dok za datum 6. juna ta cena skače do 155 evra po osobi.

MayaK tours takođe u svojoj ponudi ima najviše letovanja za Grčku, i iz agencije su nam izdvojili trenutno najjeftiniju ponudu za Tasos, a polazak je 17. juna. Deset noćenja u apartmanu sa autobuskim prevozom i trajektom bi vas izašlo 125 evra po osobi.

#social-embed_0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympic travel se izdvojio po svojim ponudama za Crnu Goru u junu. Polasci su od 1. do 20. juna, a trenutno je u toku akcija da pun pansion dobijete po ceni polupansiona.

Cena u hotelu Slovenska plaža, sa 3 zvezdice, za 3 puna pansiona se kreće od 127 evra po osobi, a ukoliko ste zainteresovani da produžite letovanje, imaju i tu opciju ali će vas izaći nešto skuplje.

Filip travel ima trenutno popuste za Tursku, konkretno za Alanju, imaju još samo dva polaska u junu, 9. i 11. juna, a cena od 500 evra za 10 noćenja sa doručkom uključuje i avio prevoz, aerdromske takse i sve transfere.

Ako biste u Španiju, odličnu ponudu ima Felix travel, gde bi vas obilazak više lokacija po španskoj obali koštao 288 evra po osobi sa autobuskim prevozom. Termin polaska je 10. jun, a u sklopu ovog putovanja vas očekuje 6 polupansiona u hotelu u Ljoret de Maru i 1  noćenje sa doručkom u hotelu u Montekatini Teramama.

***

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonus video: Skriveni troškovi na odmoru – Sve zamke All Inclusive-a

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…