FOTO Šta to nudi bazen u Vrdniku kad ulaz košta 5.900 dinara

Samo za one sa dubokim džepom.

Srbija je prepuna raznih turističkih destinacija koje definitivno treba videti i obići, međutim, letovanje u rođenoj zemlji često ispari kroz prozor kada se susretnemo sa cenama koje su neizostavni deo naše turističke avanture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvari su vremenom prestale da nas iznenađuju posle šokova koje smo doživeli sa cenama na Adi Ciganliji. Kako ste mogli da čitate na Nova.rs, neki ugostitelji ležaljke naplaćuju i po 2.000 dinara.

Međutim, do nas je stigla informacija o ceni ulaza na jedan bazen u Vrdniku od koje nam se ponovo digla kosa na glavi.

Foto: nova.rs

Naime, dan kupanja na ovom bazenu će vas koštati tričavih 5.900 dinara, i to samo ako ste se na plivanje uputili sami, pošto je ovo cena za jednu osobu.

Foto: nova.rs

Pošto zvuči poprilično neverovatno morali smo da se uverimo u navedeno i da vidimo šta se to krije iza staklenih vrata ovog papreno skupog bazena.

Foto: nova.rs

Kompleks unutar sebe krije 11 bazena, tri bara, saunu, masaže i welness spa centar. Ali, svaka od ovih usluga se plaća odvojeno i ne ulazi u punu cenu dnevne karte kojom ste platili samo ulaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: nova.rs

Takođe, uz kartu dobijate i pristup garaži sa parking mestom, a svoju garderobu i ostale stvari možete ostaviti u ormarićima koji su pod ključem, a ključ poneti sa sobom.

Foto: nova.rs

Ono što je pozitivna strana koju sa sobom nosi astronomska cena ulaza jeste da će te u 99% posto slučajeva na bazenu biti potpuno sami, kako posetioca ima vrlo malo.

Takođe, osoblje je izuzetno ljubazno, a čistoća je na zavidnom nivou. Naša sagovornica se našalila pa je rekla – “toliko je čisto da mislim da kante za đubre peru i iznutra”.

Foto: nova.rs

Iako jača uverenje da je obilazak Srbije i letovanje u našoj zemlji rezervisano samo za one sa dubokim džepom, ipak i dalje svako može da nađe vrlo sličnu ponudu na istim mestima po mnogo pristupačnijim cenama.

***

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonus video: Bezbedno kupanje – u bazen samo hladne glave

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…