Do 25 evra po danu: Šta dobijate u najpovoljnijem smeštaju u Crnoj Gori

I sada u špicu sezone u Crnoj Gori može da se nađe privatni smeštaj koji ne ide iznad 25 evra dnevno.

Među onima koji bi da ovog leta budu u Crnoj Gori ima porodica sa ograničenim budžetom. Na moru s klincima treba izdvojiti za mnogo toga, za ulaznice, grickalice, lizalice, a tu je i hrana, kao i trošak za prevoz do mora i nazad. Zato mnogi trenutno traže privatni smeštaj koji nije skuplji od 25 evra po danu. U tom slučaju smeštaj za 10 dana na crnogorskom primorju će vas izaći 250 evra, pa i jeftinije, jer apartmani mogu da se nađu i za 20 evra za noć. U svemu se postavlja i pitanje šta dobijate za tu cenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Risan

U Bokokotorskom zalivu u Risnu možete da za 20 evra po noći iznajmite apartman za četvoro. Poseduje jednu spavaću sobu, bračni krevet, krevet na sprat, kao i privatno kupatilo i kuhinju.

Preporučuje se za porodice, a nalazi se na prvom spratu i ima odvojen izlaz u dvorište. Plaža je na 50 metara od apartmana, stoji na sajtu Airbnb.

Budva

U Budvi možete da za 23 evra po noći iznajmite smeštaj za četvoro. Na raspolaganju su vam dve spavaće sobe sa četiri kreveta, kupatilo i kuhinja – zapravo ceo drugi sprat kuće može biti vaš. Pogled sa terase puca na more, ali problem može biti to što je apartman u brdima iznad grada, na oko 1,5 km od plaže. Ali ako na more idete autom, sve će ići lakše.

Sutomore

S druge strane, za 20 evra po danu u Sutomoru možete da nađete apartman na 10 minuta šetnje od plaže. Prima četvoro gostiju, ima jednu spavaću sobu, kupatilo i WC, kuhinju, internet. Porodičnio možete da se opustite i u bašti
U blizini su i dve prodavnice, kao piljarnica. Tu bi vas, recimo, sedam dana koštalo 140 evra.

Bar

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po ceni od 25 evra za noć u Baru možete da nađete apartman za četiri osobe. Imali biste dve spavaće sobe sa četiri kreveta, ali biste kupatilo morali da delite. S druge strane, domaćini kažu da je parking besplatan. Smeštaj se nalazi u centru grada, na 150 metara od plaže, dok su autobuska i železnička stanica na 600 metara, što je dobro za one koji ne bi kolima na more.

Utjeha

Ako biste da posetite Utjehu, možete da nađete smeštaj za 25 evra po noći za četri osobe. Imali biste privatno kupatilo, dve spavaće sobe, veliku terasu. Nalazi se na 800 metara od mora. Mesto je dobro za parove, solo avanturiste, porodice sa decom, pre svega, za one koji bi da pobegnu od urbane sredine. Tu možete i da pravite roštilj na otvorenom i uživate u ruži vetrova.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših „divljih“ plaža u Crnoj Gori

***

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…