Cela Srbija poludela za vaučerima za putovanje, ali jedna caka vam kvari plan

Dobro proverite sve informacije pre nego što počnete da se pakujete za odmor.

Očekivano, vaučeri za putovanja koje dodeljuje država planuli su čim su pušteni u opticaj. Mesta je sve manje, ali oni koji bi da se prijave treba da dobro obrate pažnju na sve smernice koje idu uz ove vaučere za letovanje u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako stoji na sajtu vaučerisrbija, potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima JP ,,Pošta Srbije” podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana, odnosno period od dana podnošenja prijave do prvog dana korišćenja rezervisanog aranžmana ne može da bude kraći od 30 dana.

To zapravo znači da, ako sutra budete hteli da podnesete prijavu za vaučer, na odmor nećete moći do kraja jula, odnosno do početka avgusta jer ćete tek za mesec dana moći da iskoristite taj vaučer.

Pročitajte još:

Ovi vaučeri će se dodeljivati za usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima izvan grada, opštine, odnosno mesta prebivališta, kao i mesta studiranja korisnika vaučera.

Potrebno je da imate minimum pet noćenja. Vaučerom se ne mogu plaćati ishrana, piće, zdravstvene i druge usluge, boravišna taksa i dr. Vaučer se može koristiti zaključno sa 31. 10.2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BONUS VIDEO: Ko ima pravo na vaučere za letovanje u Srbiji i šta je potrebno od potvrda?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…