BG splavovi na kojima će ovog leta biti najjači provod

Beograd se leti spušta na reke.

Beograd je odavno poznat kao grad koji nudi najbolju zabavu i najluđi noćni provod. Turisti iz celog sveta već godinama dolaze da vide šta se to dešava u prestonici kada padne mrak i zašto je noćni život jedan od glavnih simbola ovog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splavovi su neizostavan deo klabinga tokom leta i ponuda je jako široka. U zavisnosti od toga koju muziku slušate, izaberite vaše mesto i uživajte u kvalitetnom izlasku.

Predstavljamo vam najbolja mesta za provod na reci ovog leta koja morate posetiti.

Kućica

Splav “Kućica” je idealno mesto ako želite opušten provod uz odličnu muziku. Smešten je kod “Sajma” na Savi i na njemu ćete sigurno doživeti najlepši zalazak sunca. Poznat je po kvalitetnoj disko i elektronskoj muzici tako da vam je đuskanje zagarantovano. Svake srede organizuju događaj pod imenom “Chill&Grill” na kom spremaju najukusnije burgere. Ekipa koja dolazi je raznovrsna, možete sresti ljude koji su došli posle posla da se opusti uz koktele ali isto tako dolaze i mlađi željni provoda. U svakom slučaju, ako niste do sad, obavezno posetite ovo mesto.

20/44

Ova lista ne bi bilo potpuna bez kultnog mesta, koje je britanski Gardijan svrstao u top 25 evropskih klubova. 20/44 su zapravo koordinate Beograda i ako neki klub treba da predstavlja energiju grada to je definitivno ovaj. Muzika koja se ovde vrti je uglavnom elektronska, poznati su po tome da dovode ozbiljne svetske di džejeve ali nije neobično i da ponekad bendovi održavaju svirke.

Zappa barka

Barka je letnja verzija Zappa bara i smeštena je uz Brankov most na Savi. Program je jako raznolik, od nastupa Mimi Mercedez do rok svirki. Tokom leta za strance je ovo jedno od omiljenih mesta zbog neobičnog enterijera i zagarantovano ludog provoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leto

Ako ste tokom zime posećivali Hype, onda ćete obožavati ovo mesto. Leto je jedan od najpopularnijih splavova na kom se okuplja fensi gradska ekipa i jako brzo je postao jedno od glavnih mesta na Savi. Ako zbog nečega morate posetiti ovaj splav, to je svakako ambijent koji će učiniti da se osećate kao da ste na Ibici. Rezervacije su obavezne i pripremite se da odvojite malo više novca.

Shlep

Klub je već godinama usidren na istom mestu, pored Brankovog mosta i svakog leta ovaj teretnjak se pretvara u pravu džunglu. Ovde možete sresti studente, strance, ljude u odelima, mada pretežno dolazi mlađa ekipa. Imaju jako dinamičan program, ali ono što je sigurno je to da će vas muzika vratiti par decenija unazad.

Raft

Novootvoreni splav koji se nalazi na dunavskom keju preko puta Đoković terena. Ovo je letnja verzija “25th” bara i iz nedelje u nedelju privlači sve više ljudi. Ovde se sluša isključivo elektronska muzika i za ljubitelje minimala ovo mesto je nezaobilazno.

Splav ima unutrašnji deo, veliku terasu kao i sprat na kom možete da iskulirate ako ste se umorili od đuskanja. Ne morate brinuti o radnom vremenu jer ponekad žurke traju sve dok ima ljudi.

Lasta

Splav se nalazi Kod Beogradskog sajma i po programu i ljudima koji ga posećuju najviše podseća na “Leto”. Vikendom se vrti deep house, house, tech house ali imaju i rnb večeri. Ono po čemu su poznati su nedeljni matinee događaji na kojima možete uživati u očaravajućem zalasku sunca. Rezervacije su obavezne i povedite računa o dress code-u jer vas neće pustiti ako ste u “apa drapa” izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

***

Bonus video: Izgradnja splava na obali Save

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook

Twitter

Instagram

Izvor: nova.rs (Putovanja)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podijelite sa prijateljima

Mjesta koja bi vas mogla zanimati…